Саопштења

За претње Вучићу одмах процесуирати одговорне

Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем најоштрије осуђује вечерашње дивљање ултрадесничара и позив на физичку ликвидацију председника Србије Александра Вучића.

"Тражимо сад и одмах да полиција и тужилаштво поступе по закону и одмах процесуирају све који су данас јавно позивали на убиство председника Александра Вучића и насилно рушење уставног поретка.

Шта још треба да се деси да се отрезнимо и видимо да имамо посла са екстремистима који су за данас припремали ликвидацију председника Вучића преко пуцача из тзв. "Народних патрола", код кога је нађен снајпер и панцирна муниција, а који је кренуо у Београд на митинг?

Да видимо ко стоји иза организације и ко и зашто жели дестабилизацију Србије. Ко су људи који желе да Србију уведу у хаос под плаштом одбране Косова и Метохије?

Ово мора да се заустави сада и одмах, јер све што смо данас чули и видели је језиво и брине сваког добронамерног грађанина Србије. Екстремистима поручујемо да неће проћи ни сада ни никада. Србија и народ знају како да сачувају свог председника Александра Вучића и то ће и учинити", закључује се у саопштењу.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини