Вести

У Јагодини велика подршка листи Српске напредне странке

Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем ужива огромно поверење грађана Србије, а исто тако и Јагодине.

Доказ за ове тврдње је и огроман број чланова и симпатизера Српске напредне странке свих старосних доба који су дошли у просторије Градског одбора у Јагодини да својим потписом подрже листу Српске напредне странке за предстојеће парламентарне изборе.

Сви су једногласни у оцени да је Српска напредна странка у претходном периоду водила одличну политику, политику за добробит сваког свог грађанина, политику чији је заштитни знак виши животни стандард радника и пензионера, нова радна места и отварање перспективе младима да у својој земљи раде и стварају породице, политика која је из корена променила инфраструктурни изглед земље.

Оволико за Србију није урађено никада до сада, па чак ни у време Тита, примећују старији грађани Јагодине.

Зато Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем и у наредном периоду мора да води Србију у нове победе на економском, инфраструктурном и војном плану, јер је то странка која је већ показала делима како се то ради, а дела се виде на сваком педљу Србије.

"Поносан сам на ову слику из Јагодине и ову енергију људи који су дошли да подрже листу Српске напредне странке. Ово је права слика да смо одлично радили и радићемо још више и боље, јер заједно можемо све", рекао је председник Градског одбора СНС у Јагодини и досадашњи народни посланик Никола Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини