Видео

Радосављевић: Вучићу најјача подршка долази из Јагодине

Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини обишао је Томислав Момировић члан председништва СНС и министар за спољну и унутрашњу трговину кога је дочекало неколико стотина активиста на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем.

Јагодинска болница добила два нова рендген апарата

Захваљујући правовременом захтеву председника Управног одбора Опште болнице Јагодина и народног посланика Николе Радосављевића, Министарство здравља је доделило Општој болници Јагодина два најмодернија рендген апарата

Обећање испуњено: Најмодернији скенер стигао у јагодинску болницу

Захваљујући председнику Александру Вучићу и народном посланику и председнику Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини, Николи Радосављевићу који му је указао на потребу Опште болнице у Јагодини за скенером, данас 30.11.2021. године обећање председника Александра Вучића је испуњено и у јагодинску болницу је на опште задовољство здравствених радника и свих грађана Јагодине стигао најсавременији 64-слајсни скенер марке "Philips".

Унија жена ГрО Јагодина - трибина "Буди храбра - ниси сама"

Унија жена Градског одбора СНС у Јагодини одржала је трибину поводом Међународног дана борбе против насиља над женама под називом "Буди храбра - ниси сама". Трибина је одржана у сарадњи са Сигурном кућом из Крагујевца а директорка ове Сигурне куће, Снежана Стевановић, била је и гост-предавач на овој трибини.

Pages