Видео

Споразум о сарадњи са Удружењем ветерана рата 1990 1999

Пред предстојеће парламентарне и локалне изборе у Србији Српској напредној странци у Јагодини прикључило се Удружење ветерана рата од 1990 до 1999 године чији ће представници бити на нашој листи. Са 3700 чланова Удружење ветерана рата се на овај начин јавно определило за програм и идеје Српске напредне странке.
Пред заједничко политичко деловање у просторијама јагодинских напредњака потписан је споразум о сарадњи.
Овим споразумом Удружење ветерана рата од 1990 до 1999 године се активно укључило у предизборне активности са Српском напредном странком у Јагодини.

Сретење – Дан државности Републике Србије

У Крагујевцу је свечано обележено Сретење – Дан државности Републике Србије којој су присуствовали премијер Александар Вучић, градоначелник Крагујевца Радомир Николић, бројни амбасадори, свештенство, представници јавног политичког и културног живота као и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Никола Радосављевић.

Репортажа са седнице Градског одбора СНС Јагодина 16.01.2016.

Дана 16.01.2016. године одржана је седница Градског одбора СНС Јагодина, на којој је једногласно донет закључак о подршци председнику Александру Вучићу да донесе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора, као и одлукa о подршци кандидатури Александра Вучића за председника Српске напредне странке, на Изборној скупштини СНС, 13. фебруара 2016. године.
Седници Градског одбора присуствовали су и истакнути чланови СНС-а:
1. Добрица Милошевић, директор ЈП ЕПС-а, Сектор Јагодина,
2. Миомир Паповић, директор ОДС-а, Огранак Јагодина,

Унија младих акција у центру града

Унија младих ГрО СНС Јагодина организовала је акцију дељења информатора и осталог промотивног материјала у центру града. Том приликом су становници Јагодине кроз разговор извештавани и упознати о протеклим успесима и будућим плановима СНС-а.

Прослава Св. Петке ГрО СНС Јагодина

Дана 27.10.2015. године ГрО СНС Јагодина прославио је страначку славу Св. Петку. Овом догађају поред многобројног чланства присуствовале су и многе званице из света политике, школства, културе и привреде.

Pages