Саопштења

Радосављевић: Да ли су поједини посланици у петој колони?

Поводом данашњег инцидента у Народној скупштини Републике Србије који је изазвала опозиција огласио се народни посланик и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Никола Радосављевић који је рекао:

"Згранут сам дивљачким понашањем опозиције у Скупштини Србије. Уместо да конструктивно учествују у раду и дају свој допринос у решавању косовског питања у овим тешким временима када нам је јединство потребније него икада, опозиција је још једном на делу показала да их судбина Косова и Метохије интересује толико да су се својски потрудили да низом инцидената покушају да радикализују рад Скупштине, сведу је на улицу и да се физички обрачунавају са политичким неистомишљеницима и нападну председника Србије Александра Вучића.

Јасно је као дан да поступају по нечијим инструкцијама и са намером да дођу до неког прљавог политичког поена код грађана Србије који на њихову несрећу нису наивни. Симптоматично је да су од самог почетка скупштинског заседања добили огроман медијски простор у Куртијевим медијима.

Плашим се да у Скупштини Србије имамо пету колону и да планирају нешто веће како би дестабилизовали Србију по страном диктату", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини