Саопштења

Шта је важније: Пословник или Косово и Метохија?

Поводом инцидента у Народној скупштини Републике Србије који су изазвали посланици опозиција Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини саопштава:

"Јуче смо у Народној скупштини Републике Србије на делу видели како би изгледала Србија коју би водила опозиција. Они који се свакодневно бусају у груди и причају о демократији, о слободи медија и о томе да се не може чути њихов глас, јуче су желели да ућуткају и да угуше реч тамо где је реч основно средство рада. Желели су да они причају, а да председник Републике Александар Вучић не сме да им одговори. То је демократија за коју се они залажу. То је демократија каква би била да су они на власти, а и каква је била док су били на власти до 2012. године.

Иако је тема скупштинске расправе била Косово и Метохија, опозиционим посланицима је Пословник био важнији од Косова и Метохије, њихов перформанс који су по сваку цену желели да изведу им је важнији од овог највећег државног питања. А када су видели да им то не полази за руком покушали су да се физички обрачунају са политичким неистомишљеницима и нападну председника Србије Александра Вучића.

Јасно је да поступају по нечијим инструкцијама и са намером да дођу до неког прљавог политичког поена код грађана Србије који на њихову несрећу нису наивни. Уместо јединства и слоге, перформанс опозиционих посланика је добио огроман медијски простор у Куртијевим медијима.

Јуче је опозиција показала колико им је стало до Косова и Метохије, као и до Срба на КиМ", каже се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини