Миливојевића једино брине што Јагодинци верују само Вучићу

Као алкохоличару у делиријуму Срђану Миливојевићу, посланику Демократске странке се и даље привиђају нуклеарне електране и то ни мање ни више него у Јагодини.

Овај осведочени лажов је поново у Јагодини изговорио гомилу лажи о изградњи фантомске нуклеарне електране, па пошто му та лаж није прошла сада је придодао још једну о депоновању нуклеарног отпада.

Господине Миливојевићу зашто потцењујете грађане Јагодине да ће они да буду толико наивни и да поверују у глупости које причате и колико је велика та апанажа и од кога је добијате из Јагодине да ширите безочне лажи?

Зашто сте господине Миливојевићу и по чијем диктату изабрали баш Јагодину да ширите лажи и плашите народ и зашто сте у Јагодини дражи гост него у родном Крушевцу који заобилазите у широком луку?

Кога Ви то у Јагодини тако драгог имате па се од Јагодине не одвајате?

Који је то јак магнет који Вас привлачи према Јагодини и у којој је валути? Који сте то посао и са ким из Јагодине планирали 2019. године на локацији Јухор транса, зашто вам током бомбардовања 1999. године као војнику уместо пушке дадоше крамп и зашто добисте надимак Срки локатор? Је ли то зато да би нас ваши пријатељи из НАТО боље засипали бомбама са осиромашеним уранијумом од чијих последица и дан данас умире српски народ? Колика то злоба избија из Вас па сте сину и брату председника Вучића претили да ће да заврше у шахту као Гадафи. Да ли је то нормално? Од Вас стварно можемо у будућности свашта да очекујемо. Када сте могли да правите пљескавице од псећег меса, онда нас више ништа не може изненадити када сте Ви у питању.

НАТО бомбе са осиромашеним уранијумом Вас нису бринуле, господине Миливојевићу, а нуклеарне електране које имају све развијене земље света, читава Западна Европа, Америка, Аустралија, Канада, Русија, Јапан и цео развијен свет који своју енергетску стабилност управо базирају на нуклеарној енергији, вас брину, а посебно вас брине измишљена од Вас и Вашег налогодавца непостојећа и непланирана електрана у Јагодини.

Не брину Вас господине Миливојевићу нуклеарне електране него сте у Јагодину дошли са намером да дискредитујете народног посланика и председника Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини, Николу Радосављевића и саму Српску напредну странку која је на последњим изборима у Јагодини освојила убедљиво највећи број гласова и славила убедљиву победу. То је оно што Вас а и још некога овде жуља, господине Миливојевићу.

Ви знате који интерес имате, а Јагодинци такође знају зашто су своје поверење убедљиво поклонили политици председника Александра Вучића. Интереси грађана Јагодине су у потпуној супротности са вашим ситним приземним интересима и зато вам поручујемо да ћемо и на следећим изборима опет победити убедљиво.

Јагодинци нису ни мало наивни нити глупи како ви то мислите па на данашњој "демократској" конференцији уживо у програму не одговористе ни на једно питање грађана Јагодине везано за тему о којој сте причали, а толико вас тобоже брине, него се покуписте и побегосте У НЕПОЗНАТОМ ПРАВЦУ.