Саопштења

Саопштење Градског одбора СНС у Јагодини

У тренуцима када се цела Србија бори против насиља, када су сви напори уложени у подизање опште безбедности свих грађана Србије, опозиција говором мржње жели све да подрије, жели да креира стање страха у ком би могли да профитирају.

Гостујући у „Утиску недеље“ на „Новој С“, социолог Јово Бакић изјављује да ће политичке противнике да јури на улицама, док Бојан Пајтић својом изјавом јасно ставља до знања да жели да укине право на бављење политиком политичким неистомишљеницима.

Да ли су ове изјаве демократски или фашистички оријентисане?

Да ли је то Србија у којој желимо да живимо?

Бакић је изнео јавно признање да на изборима неће моћи да победе и у тој немоћи једино шта преостаје је насиље.

Пајтић својом жељом да забрани бављење политиком Александру Вучићу, жели да забрани политичко изјашњавање већинском становништву Србије које је својим гласом дало подршку политици коју води. Упркос свему, на насиље никада нећемо реаговати насиљем, јер бисмо на тај начин постали исти као они.

Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини позива све Јагодинце да 26. маја 2023. године, дођу на миран скуп, скуп пристојне Србије, скуп подршке политици Александра Вучића, која од доласка на власт земљу констатно води напред, што ће чинити и у годинама које долазе.