Саопштење Градског одбора СНС у Јагодини

Поводом оштећења брендираног комбија Српске напредне странке у Јагодини са ликом председника Александра Вучића, Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником и кандидатом за народног посланика Николом Радосављевићем огласио се саопштењем у коме се каже:

“Шокирани смо овим вандалским чином који очигледно има за циљ да заплаши и уплаши јагодинске напредњаке, јер ако се неко не либи да намерно оштети комби са сликама председника Републике Србије Александра Вучића ко зна шта све друго може да му падне на памет. Овај чин на најбољи могући начин одсликава данашње прилике и деловања свих оних који би се колико сутра удружили и окренули против Србије и председника Вучића. То је политика мржње, зла и насиља. Неки су очигледно много заслепљени мржњом коју сеју њихови политички ментори. Ово није био напад на Српску напредну странку него директан напад на председника Републике Србије. Неко се опасно игра ватром, покушава да је потпирује или у најбољем случају не зна шта ради што га наравно не ослобађа одговорности”.

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и кандидат за народног посланика Никола Радосављевић је изјавио:

“Када немате аргументе у политичкој кампањи, када немате програм ни визију и не можете да понудите ништа осим зависти и мржње - онда је сваком бирачу јасно да постоји само један избор. Са једне стране је ПРИСТОЈНА, ПОНОСНА И НАПРЕДНА СРБИЈА а на другој страни су вандали спремни да уништавају, понижавају и упропасте све што им се не свиђа. Безумним чином цепања фолија са возила Српске напредне странке у Јагодини протекле ноћи су вандали постали предмет рада полиције. Градски одбор СНС Јагодина наставља још снажније теренску изборну кампању са циљем да посетимо све наше суграђане и представимо наш политички програм. СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ”.