Саопштења

Србија не сме да стане! Сутра сви у Београд!

Српски народ је показао највеће врлине увек када је било најтеже, а ово су, без сумње веома тешки дани по наш народ и нашу државу. Сада је прави тренутак да покажемо јединство, снагу и да се ујединимо како бисмо заштитили Србију.

На народном скупу 26. маја српски народ ће још једном показати све оне врлине које нас красе. На том скупу послаће се поруке мира и јединства. Заједно ћемо стати на пут насиљу и екстремизму, позивима на убиства и линчовања политичких неистомишљеника.

Онима који злоупотребљавају страшне трагедије које су се недавно догодиле поручићемо да се поверење грађана за вршење власти добија само на изборима, а не на улици. Поручићемо свима да Србија не сме да стане, да мора да расте и да се развија због наше деце.

Градски одбор СНС у Јагодини позива све грађане да дођу на скуп 26. маја, да подрже борбу за јаку и просперитетну Србију, за земљу у којој нема места за мржњу и насиље, за земљу у којој ће наша деца бити срећна и задовољна. Зато позивамо све грађане Јагодине да сутра крену са нама у Београд и подрже пристојну и нормалну Србију.