Саопштења

Срђан Миливојевић је у Јагодини побркао ко је власт

Поводом брутално изречених лажи и лако проверљивих неистина које је на рачун народног посланика Николе Радосављевића и Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини изнео посланик Демократске странке Срђан Миливојевић, огласио се Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини и народни посланик Никола Радосављевић саопштењем у коме се каже:

“Данас смо по ко зна који пут имали прилику да на делу видимо како осведочени лажов и преварант Срђан Миливојевић, некада перјаница жуте пљачкашке хоботнице, наставља са оним што најбоље зна да ради а то је да лаже, кевће и клевеће. На његову жалост, читава јавност Србије па тако и Јагодине му не верује ни једну једину реч. Своје лажљиве способности немилице просипа свуда па је ето стигао и до Јагодине да би изнео море лажи и неистина.

У трагикомично изведеној представи у десет чинова чији је он само глумац, а редитељ је неко други, Срђан Миливојевић, по занимању продавац пљескавица сумњивог кучећег порекла и отпораш који је политичку каријеру направио на крилима Сорошевих пара, обучаван деведесетих у познатим камповима за непријатељско деловање према сопственој земљи је иначе Крушевљанин који улицама свога родног града не сме да прође јер је овај град завио у црно када је била на власти жута камарила, говори о „нечему што му је неко рекао а што је неко чуо од неког човека“.

То што прича и сам не зна о чему се ради, само као и сваки плаћеник одрађује најамнину. Миливојевић у маниру врсног комичара износи податке везане за рад народног посланика Николе Радосављевића апострофирајући на рад болнице и критикујући како Српска напредна странка врши власт у Јагодини.

Господине Миливојевићу, Ви сте необавештени или боље речено, злонамерни. Јагодина је господине Миливојевићу један од ретких градова у Србији где није на власти Српска напредна странка. За Вашу информацију, Јагодина има две здравствене установе - Општу болницу и Дом здравља. Те установе имају директоре који нису чланови Српске напредне странке. Српска напредна странка у Јагодини се не бави тендерима у другим градовима. Вероватно желећи да у Београду све послове добија искључиво Ваша екипа демократа из круга двојке а Ви у Јагодини само да узмете који глас, износите лажи без иједног доказа да Српска напредна странка сели бираче у Јагодину. На крају крајева, захваљујући Вашој машти, добисмо и мини нуклеарну електрану!

За сва сазнања са доказима које имате, обратите се надлежним државним органима, а за Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини не брините, јер ово је мали град у коме се зна све, од тога ко шта ради, за кога и због чега. И на крају, са великим задовољством ћемо Вас обавестити када Српска напредна странка освоји власт у Јагодини јер од јаког сунца данас не видесте у ком се граду налазите.

Срдачан поздрав! До победе… Наравно наше!”