Вести

350 јагодинских напредњака на седници проширеног Градског одбора

Без обзира што је сезона годишњих одмора почела, за јагодинске напредњаке нема одмора ни током летњих месеци.

Са победом короне и враћању нормалном животу враћају се и уобичајне политичке активности.

Тако је, уз поштовање свих епидемиолошких мера, одржан и састанак Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини у проширеном саставу, а на коме је присуствовало 350 чланова јагодинског СНС-а.

Састанак је први у оваквом броју од почетка пандемије, а имао је радни и свечани карактер.

Била је то прилика и да се сумирају резултати рада у претходном периоду, као и да се представе планови и задаци странке током летњих месеци.

Поздрављајући присутне, често прекидан аплаузима, окупљенима се обратио председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и народни посланик Никола Радосављевић:

“Драги пријатељи, чланови Српске напредне странке, велико ми је задовољство што се поново видимо у оволиком броју, јер смо зауздали корону, на чему нам сви у свету честитају, захваљујући огромном ангажовању нашег председника Александра Вучића који је за грађане Србије обезбедио вакцине и из дана у дан имамо све већи број вакцинисаних и приближавамо се полако ономе што се зове колективни имунитет. Захваљујући председнику Александру Вучићу Србија се враћа норманлном животу, а становници Србије могу да путују у све земље Европске уније које су веома захтевне по питању услова за улазак. Тако смо и ми у могућности да се вратимо нормалном страначком животу у већем броју што не значи да смо седели скрштених руку током пандемије. Напротив, били смо, као Градски одбор у првим редовима свуда где је то било потребно, а све за добробит грађана. Веома ми је драго што грађани Србије, па тако и Јагодине, препознају наш рад на терену у свим сегментима живота и рада. Тако ћемо радити и у наредном периоду несмањеном жестином. Што се нас тиче, одмора нема када су у питању грађани Јагодине и њихове потребе и у овим летњим месецима. Српска напредна странка у Јагодини има огромну популарност код наших суграђана захваљујући политици председника Александра Вучића, а ми у Јагодини смо ти који ту његову политику спроводимо у нашој средини. Да нам грађани верују доказ је и то да је на последњим републичким изборима, пре годину дана листа „Александар Вучић - за нашу децу“ у Јагодини убедљиво победила са 57,52% освојених гласова грађана Јагодине који су изашли на изборе. После тих избора ја сам изабран за народног посланика, а чланови и симпатизери Српске напредне странке у Јагодини добили су свог представника у Народној скупштини Републике Србије, где се борим првенствено за интересе грађана Јагодине, али подједнако и целог Поморавског округа. Последњи пример је, сигурно сте упознати, тај што је јагодинска болница добила још један санитет као донацију, трећу по реду, а сви знамо од колике нам је то важности. Недавно је, да вас подсетим, председник Александар Вучић био у Јагодини, где је свечано отворио немачку фабрику Фишер и ми му се на томе захваљујемо. Пред нама је пуно рада и одрицања како би спровели на делу политику Александра Вучића и ми у томе нећемо посустати“, закључио је Радосављевић.

Свечаној и радној седници Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини као гости присуствовали су и обратили се окупљенима и народни посланици Ивана Поповић и Јанко Лангура, затим Војкан Вукићевић из Центра за едукацију Српске напредне странке, као и гости, страначки функционери и председници општина из Поморавског округа и симпатизери странке из друштвеног, политичког и привредног живота Јагодине.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини