Вести

Ђиласови ботови срамно нападају Вучића

Ђиласу је у животу све мало.

Поред тога што његови медији свакодневно брутално шире лажи, нападају и вређају председника Александра Вучића, а то је велика већина медија у Србији, Ђиласу је то мало, па у својој безочној кампањи против Вучића и Србије користи и армију добро плаћених ботова који свој прљави посао обављају на друштвеним мрежама.

Последњи у низу срамних напада Ђиласоваца се односи на монтиране објаве тоалет папира на коме су симболи СНС и име и презиме председника Вучића, као и назив и адреса фирме из Јагодине која наводно производи тај тоалет папир.

Тим поводом огласио се председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и народни посланик Никола Радосављевић који је рекао:

"Сви тоалет папири овог света не могу да обришу бруку и срамоту Ђиласа и његових пајташа који иду по свету лажу, измишљају и оговарају сопствену земљу и народ како би дошли на власт. Не може тоалет папир да обрише чињеницу да је Ђилас за време своје кратке али за грађане Србије погубне владавине успео да опљачка све што се украсти може од грађана Србије. Зато Ђиласу и његовим ботовима поручујем да се ману глупости, монтаже и Јагодине. На последњим изборима председник Александар Вучић и Српска напредна странка су у Јагодини као и у читавој Србији остварили убедљиву победу, а тако ће бити и на предстојећим априлским изборима. Тоалет папире нека сачувају за Ђиласа и његове сатрапе да се обришу од смрада срамне кампање лажи и мржње коју свакодневно шире према председнику Вучићу", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини