Вести

ФК "Омладинцу" из Бунара спортска опрема

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем обишли су Фудбалски клуб "Омладинац" из Бунара који се веома успешно такмичи у Првој градској лиги Јагодине.

Том приликом, на опште задовољство играча и присутних мештана овог села члановима Фудбалског клуба "Омладинац" уручени су поклони у виду фудбалских лопти и комплета дресова за цео тим.

Овај гест наишао је на огромно одушевљење фудбалера и значиће им пуно у даљем раду.

Том приликом народни посланик Никола Радосављевић је рекао:

“Велико ми је задовољство што се данас дружимо са овим људима који су успешни на свим пољима и на њиви и на послу и на фудбалском терену. Они су пример да се радом и залагањем може све. Посебно сам задовољан што дресове данас уручујемо младим људима који су остали на селу и који су потврда успешности политике нашег председника Александра Вучића која ствара амбијент да млади више не одлазе у иностранство, већ да егзистенцију за себе и своју породицу могу да обезбеде на свом имању у свом селу и то бавећи се послом који воле, а у овом случају је то пољопривреда. Српска напредна странка је увек била и биће уз успешне и марљиве људе и није случајно што смо дресове и лопте поклонили овом клубу, али то не значи да нећемо обићи и друге фудбалске клубове у Јагодини и да и њима дамо подстрек да се омладина бави спортом и да се постижу добри резултати."

У Градском одбору Српске напредне странке у Јагодини најављују нове сличне акције на територији целог града, а све у циљу да се грађанима Јагодине у свим сегментима живота и рада помогне свуда где је то могуће.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини