Вести

Коалиција СНС-ЈС-СПС апсолутни победници избора за Месне заједнице

На територији града Јагодине на изборима за Савете месних заједница, који су се одржали у недељу 7. новембра 2021. године, кандидати са заједничких листи Српске напредне странке, Јединствене Србије и Социјалистичке партије Србије у свих 59 месних заједница однели су стопроцентну победу и тиме су још једном показали да је политика коју воде на челу са Александром Вучићем политика за бољитак Србије и целокупног нашег народа.

Ни на једном бирачком месту није било примедби, а избори су протекли у најбољем могућем реду.

Ова победа нас је још више обавезала да бринемо о сваком становнику нашег града у свим месним заједницама без обзира на то колико која има становника.

Ми ћемо у наредном периоду да обиђемо апсолутно све месне заједнице, како градске тако и сеоске и у разговорима са мештанима видимо како да исте унапредимо.

Већ постоје велики пројекти за наш град, а биће их све више и обухватиће све месне заједнице.

Од нових чланова Савета месних заједница очекујемо да имају одличну комуникацију са народом и да се залажу да унапреде своје место.

Српска напредна странка заједно са својим коалиционим партнерима Јединственом Србијом и Социјалистичком партијом Србије се још једном захваљује грађанима на указаном поверењу коју су дали на изборима за Савете месних заједница.

Живела Јагодина, живела Србија!

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини