Вести

Никола Радосављевић 89. на посланичкој листи СНС

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и досадашњи народни посланик Никола Радосављевић биће поново кандидат за народног посланика на листи "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Заједно можемо све" и то на веома високом 89. месту, што је велико признање не само за Радосављевића, већ и за Градски одбор и грађане Јагодине.

"Велика ми је част и задовољство што сам поново на листи најјаче и најбоље политичке групације у Србији коју предводи најуспешнији председник Србије у њеној историји, Александар Вучић. Захавалио бих се на указаном поверењу председнику Вучићу, председнику Извршног одбора Српске напредне странке Дарку Глишићу, координатору за Поморавски округ Александру Јокићу, свом Градском одбору и грађанима Јагодине, јер је ово знак да сам добро радио на добробит грађана Србије и Јагодине, где живим.

Потпуно сам спреман да и у наредном периоду, ако наша политика добије поверење грађана Србије, а сигуран сам да хоће, дам пун допринос наставку политике Александра Вучића која значи нова радна места, нове инвестиције, даљи раст плата и пензија, бољи и још квалитетнији живот младих, најбољу здравствену заштиту за наше грађане и нове инфраструктурне пројекте.

Најбољи смо на Балкану по свим економским параметрима и зато идемо даље да будемо бољи и од земаља Европске Уније, јер сигуран сам да ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини