Вести

Никола Радосављевић честитао Дан Републике Српске

Поводом 9. јануара – Дана Републике Српске, председник Градског одбора Српске напредне странке и народни посланик Никола Радосављевић упутио је честитку грађанима Републике Српске.

У честитки се каже:

“Поштовани грађани Републике Српске,

Упућујем вам искрене и срдачне честитке поводом 9. јануара - Дана Републике Српске, овог великог дана не само за вас него и за сваколики српски народ ма где он живео. Желим вам успеха на сваком пољу, а нарочито на очувању пре свега онога што је темељ постанка Републике Српске, онога за шта је огроман број Срба положио своје животе на олтару праведне борбе за право на постојање и опстанак Срба на својим вековним огњиштима.

Сигуран сам да не постоји сила на свету која ће успети да пољуља ове темеље који чврсто држе поноситу и јаку Републику Српску. Гаранат опстанка и просперитета су управо те положене жртве као и српски народ који је дубоко уверен и то са потпуним правом у праведност борбе која и даље траје, само на други начин.

Дрина никада није и неће бити река раздвајања, већ река спајања једног те истог бића. У временима изазова желим вам мудре, паметне али и храбре одлуке које никада нису ни биле упитне. Ви сте били и остали важан светионик српства чувајући и језик и културу и обичаје и свој идентитет. Јака Србија и јака Српска су гарант свима у региону да могу и они да се прикључе економском просперитету и развоју својих грађана.

Као народни посланик у Народној скупштини Републике Србије увек ћу бити, као што је и наш председник Александар Вучић, уз народ Републике Српске и доприносити даљој економској, културној и свакој другој сарадњи.

Срећан вам празник – Срећан вам Дан Републике Српске.

Живела Србија, живела Српска”.