Вести

Патриотизам је рад за своју земљу, а не блокада земље

Годишњицу НАТО агресије на тадашњу Југославију чланови Српске напредне странке у Јагодини обележили су радно.

Наиме, у селу Буковчу радила је пуном паром тешка механизација, као и чланови Месног одбора Српске напредне странке.

Решен је дугогодишњи проблем мештана овог села када су у питању канали за воду који су били закрчени и тако угрожавали приватне поседе људи.

Радове је обишао и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и члан Главног одбора Српске напредне странке Никола Радосављевић коме су се мештани овог села и обратили за помоћ и који је био и иницијатор ове акције.

Том приликом Радосављевић је рекао:

"На данашњи дан 1999. године отпочела је агресија на нашу земљу која је у том рату претрпела велика разарања. Зато је важно да сваког дана, а посебно данас учинимо нешто корисно за наш народ и државу. Патриотизам данас није да, као што то неки раде, да се блокира и зауставља Србија у свом развоју да се прави циркус и блокирају институције наше земље него да се ради и привређује. Онај ко воли своју земљу ради на томе да буде лепша и просперитетнија, а народ срећнији и задовољнији. Данас је Србији доста лажних патриота који хуче и буче не би ли лажима и силом дошли на власт. Сви који су данас блокирали разне институције државе Србије, боље да су се ухватили да учине нешто корисно за Србију. Ми смо овом акцијом још једном показали да је највећи патриотизам решавати животна питања грађана, а не просипати празне приче и лажна обећања", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини