Вести

Почетак кампање показао - Јагодинци верују Александру Вучићу

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником и кандидатом за народног посланика на листи “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Заједно можемо све” Николом Радосављевићем отпочели су званично кампању за предстојеће парламентарне изборе који ће бити одржани 3. априла.

Активисти са обележјима Српске напредне странке делили су пригодну брошуру у којој су представљени резултати рада Српске напредне странке у претходном периоду где су у слици и речју представљена сва достигнућа у области привреде, здравства, инфраструктуре, екологије, културе, школства и уопште бриге о сваком грађанину Србије ма где они живели.

“Изузетно сам задовољан оним што сам видео данас приликом поделе материјала странке грађанима Јагодине. Постоји очигледно једно огромно поверење Јагодинаца у политику председника Александра Вучића, осетила се једна сјајна позитивна енергија у разговору са грађанима и жеља да Српска напредна странка и у наредном периоду води земљу путем просперитета и економског развоја као и још квалитетнијег живота сваког појединца. Јагодинци очигледно препознају рад и резултате рада који су видљиви на сваком кораку. Дела су оно што препоручује Српску напредну странку и то је оно што нико не може да оспори. Сви из Градског одбора заједно са мном радићемо још више и боље на добробит Јагодинаца и њихов бољи положај у сваком смислу”, рекао је Радосављевић.

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини