Вести

Радосављевић: Циљ опозиције је да Србију уведу у хаос и безнађе

После објаве ЕУРОПОЛ-а да се планира атентат на председника Србије Александра Вучића, Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини на челу са народним послаником Николом Радосављевићем позива све државне органе, посебно оне безбедносне да предузму све неопходне радње како би председник Александар Вучић био у потпуности заштићен и безбедан, као и чланови његове породице.

Јавност Србије је шокирана вешћу о припреми атентата на председника Вучића и ово је претња уперена директно према Србији и сваком њеном добронамерном грађанину.

Циљ је јасан - зауставити и суновратити Србију у напретку, увести је у хаос и безнађе, утерати страх у кости грађанима по већ виђеном сценарију када је убијен премијер Зоран Ђинђић, а онда са послушницима управљати Србијом.

Србија на челу са председником Александром Вучићем је многима трн у оку, што већина наших непријатеља и не крије, а мотиви Радивоја Звицера који се спомиње као један од седморице криминалаца који припремају атентат је јасан.

Његова банда у Србији је уништена, а дрога склоњена са улица. Зато ова мафијашко политичка хоботница мора бити у потпуности откривена и елиминисана за шта Србија има снаге, а атентаторима поручујемо да смо сви ми Александар Вучић.

Истовремено најоштрије осуђујемо тајкунске опозиционе медије који се по диктату својих власника спрдају са овом темом, а међу назови новинарима који не потписују своје текстове има пуно и оних који су то исто што раде данас, чинили и када је убијен премијер Зоран Ђинђић и да престану да раде то што раде јер су на тај начин саучесници.

Најамнина за коју то раде није толико велика да буде већа од Србије и њених грађана и будућности земље у којој живе.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини