Вести

Радосављевић: Држава помаже младим пољопривредницима

Народни посланик и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Никола Радосављевић обишао је са сарадницима становнике неколико села јагодинске општине. У веома срдачном и садржајном разговору мештани су добили одговоре на сва постављена питања, а неколико пројекaта који су од важности за боље услове живота у тим селима биће реализовани у веома кратком року. Том приликом народни посланик Никола Радосављевић је рекао:

„Мој задатак је да као народни посланик будем у свакодневном контакту са грађанима, да чујем њихове потребе и проблеме из прве руке, што ја и чиним. Без обзира што је данас недеља и што је за већину грађана ово нерадни дан за мене и моје сараднике нема одмора. Веома ми је драго што свуда наилазим на велику вољу и жељу грађана да и они сами, уз моју помоћ, дају свој допринос да учинимо нешто добро за средине у којима живе и што су ти разговори веома отворени и конструктивни. Посебно ми је драго када видим велики број младих људи који су остали на селу и баве се веома успешно пољопривредом на имањима својих очева и дедова, као што је то на пример у селу Бунар. Они препознају напоре државе и председника Александра Вучића, да разним субвенцијама помогну пољопривреду и пољопривредника, а имају и конкретне предлоге како живот на селу учинити још исплативијим и за живот лепшим. Договорили смо конкретне кораке који се тичу и бављењем омладине спортом и екологијом, односно заштитом животне средине па до стварања још лепших услова за одрастање најмлађих, све деце која су наша будућност. У неке пројекте укључићемо и Министарство пољопривреде које је веома отворено за сарадњу. Драго ми је што сам упознао људе који не кукају на све и свашта него вредно и марљиво раде како кажу за себе, своје породице, своје село и државу. Драго ми је што сам видео то јединство и што људи верују председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије, јер како кажу - само радом можемо напред."

Поред народног посланика и председника Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Николе Радосављевића са грађанима су разговарали и заменик градоначелника Јагодине Иван Стаменковић (СНС) и чланови Градског одбора СНС у Јагодини Србољуб Милетић и Далибор Ракић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини