Вести

Радосављевић: Имамо 5.000 гласова више од коалиције ЈС-СПС

Изборна листа “Александар Вучић - Србија не сме да стане” остварила је апсолутну и убедљиву победу на изборима одржаним у недељу 17. децембра 2023. године са 46,75% гласова грађана Србије који су још једном потврдили да верују само председнику Александру Вучићу, што јој омогућује и апсолутну већину од 128 народних посланика у Народној скупштини Републике Србије.

Убедљиву победу изборна листа “Александар Вучић - Србија не сме да стране” остварила је и у Јагодини, у до сада традиционално јаком упоришту коалиције Јединствена Србија - СПС и то са убедљивом разликом од око 5.000 гласова. Наиме, листа “Александар Вучић - Србија не сме да стане” освојила је 40,10% гласова односно 13.060 гласова, док је другопласирана листа коалиције ЈС-СПС “Ивица Дачић –Премијер Србије” добила 25,09% односно свега 8.195 гласова грађана Јагодине. 

Поред апсолутне доминације листе коју предводи председник Србије Александар Вучић у градским изборним јединицама, ова листа је убедљиво славила и у сеоским изборнима јединицама, па је тако на пример  у највећем селу јагодинске општине Рибару победила на сва три изборна места. 

На тај начин Јагодинци су јасно ставили до знања свима да је једини човек коме верују управо Александар Вучић и Српска напредна странка, као и сам Градски одбор у Јагодини, на чијем је челу народни посланик Никола Радосављевић. 

Коментаришући резултате избора у Јагодини народни посланик и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Никола Радосављевић је рекао:

“Честитам грађанима Србије и Јагодине на одлуци да своје поверење дају листи “Александар Вучић –Србија не сме да стане”. Посебна захвалност иде мојим Јагодинцима који су показали висок степен одговорности и препознали шта је добро за њих, њихове породице и њихову децу, а то је једино политика председника Александра Вучића. Прошлост треба да оде тамо где јој је и место, у историју, а у Јагодини желимо да отворимо ново поглавље које ће сваком појединцу донети  нова радна места, веће плате, бољи живот и социјалну правду. Ја лично и сви ми напредњаци спремни смо да у потпуности имплементирамо политику председника Александра Вучића, јер Јагодинци то желе и заслужују, а да је тако показују и резултати избора у Јагодини где је листа председника Александра Вучића  победила са 5.000 гласова разлике у односу на коалицију ЈС-СПС”, закључио је Радосављевић.