Вести

Радосављевић: Имамо капацитет да решавамо проблеме грађана

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем обишли су село Дубока где су разговарали са мештанима и у веома отвореном и конструктивном разговору упознали су се са проблемима који муче житеље овог села, а у питању су превасходно инфраструктурни проблеми.

Наиме, на лицу места је констатовано да је проблем број један сеоски пут који није асфалтиран, користи га велики број мештана Дубоке, а у таквом је стању да мештани чак ни тракторима не могу до својих њива имајући у виду да се ради о узбрдици.

Како кажу мештани, овим путем је опасно ићи и трактором јер је у таквом стању да су се дешавале и саобраћајне несреће, а до њива се мора некако отићи.

То је како кажу приоритет свих приоритета у овом селу.

Други велики проблем који је детектован је дивља депонија поред потока која је права еколошка бомба и одраз немара.

Приликом обиласка ове две локације народни посланик Никола Радосављевић је рекао:

“Стално смо на терену и у непосредном смо контакту са грађанима јер једино на такав начин можемо да видимо и чујемо из прве руке какво је стање у поједним срединама и шта је то оно што ја као народни посланик кога је бирао народ могу да учиним у решавању њихових проблема. Овде у Дубокој смо имали добре и садржајне разговоре са мештанима, има и пуно добре воље код њих да заједно урадимо све што можемо да живот становника овог села буде лепши, садржајнији и лакши. Видели смо један сеоски пут који је у катастрофалном стању и који је практично опасан за коришћење а ови људи тешком муком долазе до својих њива како би обрађивали земљу, а то им је извор прихода. Ако председник Вучић може да изгради путеве по Србији као нико никада у српској историји и ми ћемо у најскоријем могућем року овај пут ставити у функцију да људи не размишљају како ће до својих њива. Решићемо и проблем дивље депоније која је стварно срамота. Причамо ових дана о екологији, неко други је увек крив, а и сами смо неодговорни, за шта је пример ова дивља депонија која иде на част свих који овде бацају у поток све и свашта и позивам их да то више не чине. Средићемо тај простор тако да ће овде бити милина да прошетате. Имамо знање и капацитет да решимо ова два проблема и решићемо их на задовољство мештана Дубоке, будите уверени у то“, закључио је Радосављевић.

Сличне акције чланова Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини биће настављене и интензивиране у наредном периоду.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини