Вести

Радосављевић поново изабран за председника Градског одбора

Нови стари председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини је Никола Радосављевић, одлучили су једногласно делегати Градског одбора ове странке на редовној изборној скупштини.

Након избора Никола Радосављевић је рекао:

"Хвала вам свима на указаном поверењу. Ви знате да се ја максимално борим да ми нешто овде, у нашем граду, побољшамо да створимо неке боље услове за живот. Ми смо успели да завршимо главни пут од наплатне рампе до суда, комплетно са три кружна тока и да дамо једну нову димензију нашем граду. Успели смо да обезбедимо још један санитет, два рендген апарата и још један скенер поред оног скенера који већ имамо.

Борићу се за то да створимо још боље услове за сва наша села. Ја сам обишао сва села, мало је то колико треба да стварно мештани села буду задовољни, врло мало и сви ми ако се потрудимо стварно можемо од Јагодине да направимо град будућности и надам се да ћемо ми сви заједно да следимо пут пре свега нашег председника Александра Вучића, а и сви заједно да радимо и да стварамо нове резултате. Хвала вам свима што сте били и хвала вам још једном на указаном поверењу", закључио је Радосављевић.

Изборној скупштини Градског одбора СНС Јагодина, поред делегата, присуствовали су и Милан Бига, члан Главног одбора СНС, као и председници Општина Параћин и Деспотовац, Владимир Милићевић и Никола Николић. 

На Изборној скупштини дата је огромна подршка председнику Александру Вучићу и констатовано је да у Јагодини влада велико интересовање за митинг Српске напредне странке који ће бити одржан 26. маја у Београду.