Вести

Радосављевић: Председник Вучић је усвојио мој предлог

На великом митингу изборне листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, председник Републике Србије Александар Вучић између осталог је најавио да ће јагодинска Општа болница бити реконструисана и да ће до марта стићи магнетна резонанца као и мамограф.

Реагујући на ову изјаву, Никола Радосављевић, председник Управног одбора Опште болнице и народни посланик је изјавио:

„Приликом недавне славе медицинских радника, Св. врачеви Козма и Дамјан (14.11.2023. године) обећао сам да ћу учинити све да модернизујемо нашу Општу болницу и урадим све да Јагодина постане највећи медицински центар у Поморављу.

Такву идеју подржавају и Влада и председник Републике Србије.

На величанственом предизборном митингу листе „Србија не сме да стане“, председник Републике Србије и носилац листе Александар Вучић, потврдио је да ће до краја марта јагодинска Општа болница добити магнетну резонанцу и мамограф, али и да ћемо отпочети пројекат реконструкције Опште болнице вредан 48 милиона евра. Посебно сам поносан на чињеницу да се Јагодина налази високо на листи приоритета Владе Републике Србије и да нам предстоје значајне реформе и улагање у овај регион. Огромним присуством великог броја грађана Јагодине и људи који подржавају нашу листу на предстојећим изборима 17. децембра, Јагодина је потврдила да зна коме верује и кога подржава“, закључио је Радосављевић.