Вести

Радосављевић: Приоритет Српске напредне странке су грађани Јагодине

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и народни посланик Никола Радосављевић захваљујући Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу обезбедио је још једно, седмо по реду, санитетско возило за Општу болницу у Јагодини.

На тај начин возни парк, што се санитета тиче је никада јачи и бројнији у историји ове здравствене установе, а опште је познато да санитет у огромном броју случајева за пацијенте значи спашен живот.

Долазак новог возила изазвао је огромно задовољство лекара и медицинског особља.

Тим поводом Никола Радосављевић је изјавио:

"После избора и велике победе председника Александра Вучића у Јагодини, за нас у Српској напредној странци и мене лично нема одмора, јер нам време то не дозвољава уколико желите да будете одговорни према својим суграђанима, према лекарима и пацијентима. Болница је један живи организам где наши лекари свакодневно раде и боре се за здравље људи. То је императив, уколико желите да урадите нешто добро за свој град и своју државу. Оно што је најважније за лекаре и здравствено особље је да имају чиме да раде и да у сваком тренутку буду на услузи пацијентима. Код мене не важи оно правило дођи сутра, данас сам на одмору, јер за болесног човека сутра може да значи и смрт. Одмараћемо онда када не будемо на функцији. Сваки функционер има обавезу да ради 24 сата дневно или не треба да се хвата овог посла који се зове политика. Ово је седми санитет који сам обезбедио личним ангажовањем, а захваљујући Влади Републике Србије и Министарству здравља. Да подсетим председник Александар Вучић нам је омогућио да добијемо најмодернији скенер у Србији, а ускоро креће и изградња новог блока болнице од 3000 квадрата и реконструкција постојећег објекта у Јагодини која ће по опремљености и условима бити јагодински ВМА. Држава ће уложити огромна средства између 30 и 40 милина евра плус 5 милиона евра у опреми. Од лекара у Јагодини тражим да своје знање и рад максимално уложе у оно сто се зове здравље сваког човека, јер здравље је највеће богатство", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини