Вести

Радосављевић са прославе у Горњем Штипљу честитао 8. март

Међународни дан жена, 8. март, весело је прослављен у Горњем Штипљу, у организацији Уније жена Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини, а специјални гост вечери био је председник Градског одбора и народни посланик Никола Радосављевић.

Даме из Горњег Штипља нису криле задовољство овим гестом, а једна од њих је између осталог рекла:

"Хвала Вам за ово што сте нам учинили овде да имамо и ми прославу за 8. март, Дан жена. Ми немамо могућности да идемо у град на прославу и зато велико хвала, тако да немам речи и да кажем Николи Радосављевићу свака част".

Тим поводом Никола Радосављевић је рекао:

"Захваљујем се свим дамама које су овде вечерас, које ову енергију имају и то је пре свега много значајно и много лепо када видите овако нешто. Оно што сам ја обећао је да ми бринемо о свим нашим грађанима о свим женама и желим да свима вама честитам 8. март да имате срећу да живите дуго и да се веселите и не само вама већ и свим женама, дамама Јагодине и Србије. Оно што сам обећао је то да ми овде морамо да изградимо инфраструктуру, да побољшамо путеве. То је оно чиме ћемо ми да се бавимо. Оно што сам запазио и што ми је било симпатично, то је да је свака жена понела тањир са собом и прибор за јело. Ми смо се потрудили да обезбедимо храну, али ево обећавам за следећи пут када будемо долазили овде да ћемо да обезбедимо и прибор да користите када имате оваква нека славља", закључио је Радосављевић.

Осмомартовска прослава у Горњем Штипљу потрајала је до дубоко у ноћ уз игру, песму и жељу да се сви поново виде истим поводом у следеће године.