Вести

Радосављевић: Уместо депоније никао парк

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем још једном су потврдили да су увек и на сваком месту у служби грађана.

Овога пута су на делу потврдили посвећеност у јагодинском селу Бунар, где само личним ангажовањем ниче парк којим би се подичиле и многе градске средине.

Наиме, на самом улазу у село, на месту где је у непосредној близини река и где су неодговорни појединци направили велико ругло у виду дивље депоније која је опасно угрожавала не само реку и земљиште него и здравље људи, убрзо ће нићи парк за понос.

Тим поводом народни посланик Никола Радосављевић је рекао:

”Када сте у сталном контакту са грађанима онда сте у могућности да сагледате и њихове проблеме. Дивља депонија је била велики проблем не само за житеље овог села него и околине и била је једна ружна слика за путнике намернике, јер се депонија налазила уз сам регионални пут за Крагујевац. Ми проблеме не констатујемо, него их и решавамо на терену. То је политика нашег председника Александра Вучића и ми се трудимо да је спроводимо на делу, у нашој средини где живимо и у томе смо успешни. Овде се радило о класичном и драстичном угрожавању животне средине од стране неодговорних појединаца, што је за мене неразумљиво и сигуран сам да ће се ти људи постидети онога што су бацали када виде овај диван парк, који може служити на понос свима. Зато нема изговора и оправдања. Наша акција уз помоћ мештана је показала да се радом све може и да се морамо мењати и ми појединци, баш онако како се на боље мења и Србија. Ангажовали смо багере, људство, набавили саднице и са још неким детаљима биће ово прави кутак за предах и релаксацију”, закључио је Радосављевић.

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини ће и у наредном периоду бити на услузи грађанима и већ су планиране нове сличне акције.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини