Вести

Радосављевић: Вучићу најјача подршка долази из Јагодине

Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини обишао је Томислав Момировић члан председништва СНС и министар за спољну и унутрашњу трговину кога је дочекало неколико стотина активиста на челу са председником Градског одбора и народним послаником Николом Радосављевићем.

Том приликом Момировић је између осталог рекао:

"Заједничким снагама направићемо још боље ствари за Србију која ће имати још бољу перспективу, биће још богатија земља са још већим прогресом. За неке ствари је потребно још неко време, али за кључне ствари је потребна одлучност људи који воде ову земљу".

Након тога о актуелној политичкој ситуацији и свакодневним притисцима на нашу земљу и председника Александра Вучића говорио је народни посланик Никола Радосављевић који је рекао:

"Сво поверење имамо у нашег председника Александра Вучића јер знамо да ако њега пратимо нећемо да погрешимо. Њему је данас веома важна подршка грађана Србије, а највећа подршка коју може да осети сигуран сам долази са овог места из Градског одбора у Јагодини. Ми ћемо и у наредном периоду својим радом дати пун допринос у спровођењу политике председника Александра Вучића и Владе Републике Србије", закључио је Радосављевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини