Вести

Састанак проширеног састава Изборног штаба 18.03.2016. године.

Пред предстојеће локалне и парламентарне изборе у Србији чланови Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини одржали су проширени састанак Изборног штаба, чиме је и званично почела кампања јагодинских напредњака. Сала хостела „Вегас“ на домак Јагодине била је мала за све оне који су у великом броју дошли да подрже Одборничку листу под називом АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, а такође програм и идеје Српске напредне странке. На скупу који ће се дуго памтити присутнима се прво обратио, Никола Радосављевић, председник Градског одбора СНС у Јагодини.
Својим присуством скуп је поздравио и члан Извршног одбора Српске напредне странке, Милан Стевановић, који је похвало бројност чланства које верује у победу листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ на свим нивоима.
Немања Стевановић, саветник премијера, Александра Вучића, изразио је задовољство и похвалио велико ангажовање јагодинских напредњака и председника Градског одбора, Николе Радосављевића у организацији великог скупа који ће бити идеја водиља и у кампањи пред предстојеће изборе.