Вести

Страначка слава обележена у Градском одбору Јагодина

Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини обележио је страначку славу Свету Петку у својим просторијама.

Након 2 године у којима је, због пандемије корона вируса слава обележавана скромније, ове године се традиционално окупио велики број чланова Српске напредне странке, тако да су страначке просторије биле мале да приме преко 500 чланова који су желели да присуствују обележавању страначке славе.

Председник Градског одбора СНС Јагодина и народни посланик Никола Радосављевић је након сечења славског колача изјавио:

"Ја бих желео у име Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини свим верницима да честитам данашњу славу Свету Петку. Ми ћемо као Градски одбор у Јагодини да дајемо свој допринос раду не само што се тиче нашег града Јагодине већ и целокупног Поморавског округа. Оно што ми радимо од капиталних ствари је тренутно реконструкције главне улице од наплатне рампе на ауто путу па до зграде Основног суда, чиме ће Јагодина да добије једну другу димензију, нарочито центар града. Ово је све захваљујући Влади Србије и нашем председнику Александру Вучићу и то грађани Јагодине морају да знају. Морају да знају да је то нешто што смо ми одавде иницирали, морају да знају да је код нас у Градском одбору била Ана Брнабић и обећала нове инвестиције, а ми смо пре свега ставили акценат на здравство. Ми смо обезбедили два најмодернија скенера за Општу болницу у Јагодини и то је круна нашег рада, многи су обећавали али смо ми то обезбедили. И то је оно шта ми јесмо и ко ми јесмо. Надам се да ћемо сада кад је формирана нова Влада довести нове инвестиције у Јагодину, као што је Ана Брнабић и обећала и да ће просечне плате у тим новим фабрикама бити 1000 евра".

Ове године колачар славе био је заменик градоначелника града Јагодине, Иван Стаменковић, а колачар за наредну годину је др Слађана Митровић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини