Вести

У Новој години потврдићемо да Јагодина не сме да стане

Поштовани грађани Јагодине, моји Јагодинци,

Честитам вам Божићне и Новогодишње празнике уз жељу да их проведете у миру, здрављу и весељу са својим укућанима и драгим људима.

Година за нама показала је да сви ми заједно верујемо у бољу, праведнију и просперитетнију Јагодину. У Јагодину која ће бити стециште свих људи добре воље, јасних идеја и реалних планова, Јагодину која ће на карти Србије засијати пуним сјајем, која ће се наћи раме уз раме са индустријски најразвијенијим градовима наше земље, Јагодину са новим фабрикама, високим платама, духовно и културно испуњеним грађанима који знају своје место у поштеној расподели права, дужности и обавеза у складу са знањем и умећем и да то буде једини критеријум за напредовање сваког појединца. Да нам се студенти враћају у Јагодину, да своје знање примењују у свом граду и учине га бољим местом за живот. Да нам село процвета и дворишта оживе. Да нам се деца баве спортом и уживају у томе.

Поштовани грађани Јагодине,

Показали смо у протеклој години да то можемо заједно на челу са нашим председником Александром Вучићем. Уверен сам да ћемо и у Новој години остварити нове победе - јер Србија није стала, па тако ни Јагодина не сме да стане.

Зато у овој години морамо потврдити да подржавамо политику председника Александра Вучића баш као што смо то показали и на парламентарним изборима.

Желим вам пуно личних, породичних победа, сатисфакција и просперитета уз победу заједнице у којој сви ми живимо, стварамо и боримо се, а то је наша Јагодина која заслужује најбоље.

Срећна вам Нова година и Божићни празници.

Јагодина не сме да стане!