Вести

Унија жена донирала помоћ седмочланој породици

Чланице Уније жена Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини обишле су седмочлану породицу Мајсторовић која живи у селу Ракитову, крај Јагодине, показавши тако још једном по ко зна који пут на делу хуманост и бригу о сваком становнику нашег града.

Уз материјалну помоћ ова породица је добила и оно што је много важније - топлу људску реч и осећај припадности.

Породица Мајсторовић, која има петоро малолетне деце узраста од годину и по дана па до 14 година, живи од социјалне помоћи и надничарског рада оца, који је недавно оперисан и није у могућности да приходује за породицу, тако да је како кажу Мајсторовићи, ова помоћ дошла у право време.

Без обзира на тежак материјални положај и болест једног детета, у дому ове породице је пуно љубави и разумевања и сви чланови су се на свој начин обрадовали поклонима у виду гардеробе, обуће, играчака, пелена, основних животних намирница и средстава за хигијену и новчаног поклона. Ђаке су нарочито обрадовала два ранца за школу јер су њихови дотрајали.

”Веома смо задовољни што је помоћ отишла у праве руке и што смо се лепо дружили са породицом Мајсторовић. Милина је била гледати осмехе задовољне деце. Искористила бих прилику да се захвалим и народном посланику и председнику Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини, Николи Радосављевићу, који је дао лични допринос реализацији ове помоћи. Ово није крај помоћи овој породици јер ћемо их обићи поново на јесен за када планирамо да им обезбедимо зимску гардеробу, ципеле и остале потрепштине“, рекла је између осталог председница Уније жена Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини Маријана Милошевић.

Из Уније жена Градског одбора СНС у Јагодини најављују читав низ акција у наредном периоду и то од семинара и разних едукација, па све до нових хуманитарних активности, јер је један од основних постулата политике Српске напредне странке и председника Александра Вучића брига о сваком појединцу у нашој земљи.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини