Вести

Унија жена: Испунили смо обећање дато угроженој породици

Чланице Унија жена Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини обишле су данас поново седмочлану породицу Мајсторовић.

Ова породица са петоро малолетне деце живи само од социјалне помоћи, а отац, који је недавно оперисан, још увек није у могућности да ради и зарађује и тако оствари неки додатни приход.

Као што је и обећано приликом прве посете у мају ове године, ова породица није заборављена и њој је овога пута обезбеђена и зимска гардероба и обућа.

Родитељима је од стране Уније жена уручена и новчана помоћ као и најосновније животне намирнице, а малишане су посебно обрадовале играчке и школски прибор.

“Хвала свим нашим активисткињама из Уније жена на помоћи као и свим пријатељима који су се радо одазвали и омогућили да се ова дивна акција још једном спроведе. Срце нам је пуно када видимо поново срећу у очима ове дивне деце. Наше мало њима заиста пуно значи. Посебно бих се захвалила и народном посланику и председнику Градског одбора СНС у Јагодини Николи Радосављевићу на несебичној подршци и саветима које нам даје у реализацији свих активности које ова унија спроводи”, изјавила је председница Уније жена ГрО Српске напредне странке у Јагодини Маријана Милошевић.

 

 

 

Извор: Градски одбор СНС у Јагодини