Вести

Вучевић у Јагодини на Окружном одбору СНС: Народ неће насиље

У Јагодини је данас одржан радни састанак Окружног одбора Српске напредне странке за Поморавски округ на коме је било речи о актуелном политичком тренутку у коме се земља налази, као и задацима који предстоје члановима Српске напредне странке.

Окупљенима у препуној сали Културног центра у Јагодини, најпре се обратио председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић који је, између осталог, рекао: 

„Ми као странка која је, понављам, темељ овог друштва морамо да уложимо максимум напора да очувамо политичку стабилност и да очувамо шансу да генерације које долазе за нама имају где да дођу и где да остану. У супротном, не смем ни да замислим какав би сценарио био. Хвала вам још једном за сав труд до сада, боримо се даље, идемо да их побеђујемо као никада до сада“, закључио је Глишић.

Након тога говорио је и председник Српске напредне странке, Милош Вучевић, који је, између осталог, истакао:

„Док будемо у народу и са народом ми имамо смисла, ако постанемо отуђени од народа – немамо смисла. И добро је када можемо у Јагодини и у целом Поморавском округу, да се оволико окупимо о празнику, у 14 часова, пошто ови неће моћи у суботу у Београду толико да окупе. А не могу, не зато што нису лепши од нас, лепши су вероватно за сликање, али нису део народа и неће народ насиље. Бирајте у својим редовима најбоље. Кандидујте људе који су први, који кажу „за мном“, а не „напред“ и који ће да буду најодговорнији сутра, зато што ће да буду бирани они који знају шта ће да раде. Надам се да желите да побеђујете, надам се да верујете у победе“, закључио је Вучевић.

Домаћин састанка био је Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини на челу са председником и народним послаником Николом Радосављевићем, а састанку је присуствовао и координатор Извршног одбора за Поморавски округ Александар Јокић.